Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Welkom in de webwinkel van Growcenter-noord.nl

Coins in soil with young plant. Money growth concept.

Welkom bij Growcenter Noord.

Voor de inrichting van een complete kas of de allerkleinste Paludarium of Terrarium, Growcenter Noord levert u online en vanuit onze magazijn in Amsterdam Noord, alle hiervoor nodige producten, tuin benodigdheden en aanverwante artikelen. GrowCenter Noord is gespecialiseerd in de beheersing van LichtWater,en Lucht. Dit is essentieel voor het creëren van een perfecte biotoop, een goed renderende kas of een schitterend dakterras. GrowCenter Noord levert u daarvoor hoogwaardige producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

GrowCenter Noord heeft een zeer uitgebreide sortering planten voedingen, Of uw planten nou wortelen, bladeren, bloemen, zaden of vruchten aan het maken zijn, GrowCenter Noord heeft voor elke stadia van ontwikkeling de juiste voeding. GrowCenter Noord is gespecialiseerd op het gebied van de meest gerenommeerde merken planten voeding zoals Canna, Dutch Pro, Plagron, BioBizz, en B'cuzz. In elke stadia van de ontwikkeling van de  plant kunnen wij u de gewenste en noodzakelijke voeding bieden.

a hand giving fertilizer to a young plant / planting tree
Cardboard boxes are delivered all over the world on the conveyor

GrowCenter Noord verzendt via GLS, post en pakketten in een neutrale degelijke verpakking. Op afspraak heeft u de mogelijkheid tot persoonlijke aflevering van de bestelde artikelen op elk door u gewenst adres in Nederland. Growcenter Noord staat voor goede en snelle service, deskundigheid, klantvriendelijkheid en een goede nazorg.